Verhuur dorpshuis

Voor informatie bel of e-mail met:

Richard Geertsma (beheer)   06-36118746  beheer@westerwijtwerd.info 

Verhuur mogelijkheden:  Het dorpshuis wordt m.i.v. 1 januari 2015 uit-sluitend verhuurd indien, tijdens de verhuur-periode, de aanwezigheid van een IVA-geïnstrueerde (IVA = Instructie Verantwoord Alcohol schenken) barvrijwillliger gewaarborgd is.

De verhuurprijzen m.i.v. 1 januari 2015 luiden;

  • Voor leden van de dorpsvereniging (of hun barhulpen) die over een IVA-certificaat beschikken waarvan een kopie aanwezig is in ons dorpshuis: € 18 per dagdeel.

  • Voor leden van de dorpsvereniging (of hun barhulpen) die niet over een IVA-certificaat beschikken of waarvan geen kopie van hun IVA-certificaat in ons dorpshuis aanwezig is; € 18 per dagdeel + € 18 voor het leveren van een IVA-geïnstrueerde barvrijwilliger, totaal € 36.

  • Voor niet-leden van de dorpsvereniging; uitsluitend verhuur met IVA-geïnstrueerde barvrijwilliger: € 36 huur per dagdeel + € 18 voor IVA-geïnstrueerde barvrijwilliger; totaal € 54.

  • Voor het huren van bediening geldt; € 18, per dagdeel per persoon.

  • Voor het huren van een IVA-geïnstrueerde barvrijwilliger, langer dan een dagdeel (vier klokuren), geldt een meerprijs van € 4,50 per uur.


  • Indien een lid van de dorpsvereniging besluit om voor aanvang van de huurperiode zijn IVA-certificaat nog te halen, dan dient een kopie van dit certificaat uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de huurperiode in het dorpshuis aanwezig te zijn.


    Ook geldt dat v.a. 1 januari 2015 een verhuur-overeenkomst wordt ondertekend.